Sztárok

Kirúgták a munkahelyéről a látássérült modellt, aki vállalhatatlanul durva üzenetet küldött Agárdi Szilvinek

Agárdi Szilvia a napokban osztotta meg hivatalos oldalán, hogy egy szintén látássérült, modellként dolgozó nő borzalmas szavakkal illette őt egy üzenetben.

Eljutott a munkáltatóhoz

A borzalmas üzenetet megfogalmazó nő, Gabriella tette eljutott a munkáltatójához is, aki ezért menesztette őt és nem győzött bocsánatot kérni Agárditól.

“Szemétláda kis k*csög k*rva vagy, remélem a vőlegényed időben észbe kap és otthagy téged. (…) Örüljél neki, hogy te ingyen kaptál a k*rva jóistentől jó hangot meg fület. (….) Döglöttél volna meg koronavírusban” – ehhez hasonló borzalmas szidalmazásokat tartalmazott a gyűlölködő üzenet, amit Agárdi Szilvinek címeztek.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle