Lifestyle

Tudományos szelfi elemzés: ezt árulja el rólad, hogy milyen színű képeket posztolsz

Kíváncsi vagy, mit közvetítesz magadról a közösségi média felületeken megosztott képek által? Most kiderül.

Színelemzés

Biztosan te is pörgettél már végig olyan Instagram-feedet, ami tele volt fekete-fehér, színtelen, nyomasztó képekkel. Valószínűleg az első benyomásod nem az volt, hogy milyen vidám felhasználó lehet, aki ilyeneket posztol és ezzel nem is álltál távol a valóságtól: most a tudomány is beszállt a szelfi-elemzésbe és kiderült, mi is az igazság a krónikus fekete-fehér használókról. Részletek a galériában!

A tudósok több int 25 ezer Instagram fotót néztek át, ez alapján állították fel a fekete-fehér képekhez vonzódó alanyok személyiségjegyeit. Az eredmény pedig nem túl meglepő. Azok, akik sokkal kevesebb színt használtak az Instájukon, nagyobb eséllyel voltak neurotikusak, érzelmileg labilisak és nagyobb eséllyel éltek boldogtalan párkapcsolatban, mint azok, akik a színes fotókat részesítik előnyben.
Kattints a további képekért!

Mindjárt itt a Valentin-nap! Ennek szellemében válogattuk nektek össze azokat a könyvújdonságokat, amelyek garantáltan hangulatba hoznak február 14-re.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Vészesen közeleg a határidő: ma, azaz május 21-e éjfélig tudod kiegészíteni, valamint elfogadni a NAV által elkészített szja-bevallási tervezetet. Ha mindezt mégis elmulasztanád, komoly...