Sztárok

Fotón a Drága örökösök és a Csillag születik sztárjai, akik már két éve alkotnak egy párt: Irigylésre méltó szerelemben élnek

Két éve élnek hatalmas szerelemben.

Nem a munka hozta össze őket

A Drága örökösök és a Csillag születik egykori sztárja két éve alkotnak egy párt, azonban hiába, hogy munka terén sok a közös kapocs, mégsem ez hozta össze őket.

Márkus Luca és Brasch Bence is a Vígszínház társulatának tagja, azonban mégsem a munka hozta össze őket. Ugyan azon a nyáron randiztak először, mikor Brasch szerződött a színházhoz, a randi már megelőzte a munkakapcsolatot.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.
Fashion&Beauty
Elképesztő volt a hasonlóság: Ava Phillippe tetőtől talpig úgy nézett ki, mint híres édesanyja, Reese Witherspoon, amikor a minap kettesben részt vettek a Tiffany & Co. ékszerház exkluzív,...