Sztárok

Hihetetlen örömhír érte Michael Schumacher családját: Hatalmas lépés ez Schumacher számára

Hatalmas örömhírt kapott a Schumacher család.

Új remény

A Schumacher-család hatalmas nehézségeken megy keresztül Michael Schumacher súlyos sérülése és azóta is tartó állapota miatt, amiről nem is osztanak meg információkat a nyilvánosságnak. Most azonban látszik egy kis fény az alagút végén a család számára.

Michael Schumacher fia, Mick Schumacher egy ideje már parkolópályán volt a Formula 1-ben, azonban most úgy tűnik, hogy egy új csapatban kap szerepet. Két évig volt a Haas istálló csapattagja, azonban szerződéshosszabbításra nem került sor. Most viszont úgy tűnik, hogy a legenda fia apja egykori csapatában, a Mercedesnél lesz tesztpilóta. A Formula-1 másik legendás neve szerint azonban Micknek nem kell sokat várnia, hogy kapjon egy újabb nagy esély.t
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.