Lifestyle

Elborzadsz, mire bukkantak a Google Maps térképén: Ez lehet az első valós észlelése ennek a szörnyű mitikus lénynek?

A Google Maps néha hatalmas meglepetéseket okoz, most azonban egy hátborzongató rejtélyt elevenített fel újra.

Vajon mi lehet a felvételen?

Egyesek a Google Maps-en saját vagy rokonaik házára keresnek rá, másoknak azonban egyfajta hobbi tárgyát képezi, hogy a Földünk különböző, eldugott helyein bóklásszanak az online térben. Colorado nyugati részén most egy nyugtalanító felvételre bukkantak.

Egy lehetséges Bigfoot (Nagyláb) észlelésére hívták fel a figyelmet Colorado nyugati részén a Google Maps-en, és meg is osztották egy közösségi csoportban, amely a majomszerű mitikus lénnyel kapcsolatos elméletekkel foglalkozik. Összeesküvés-elméletek hívei úgy vélik, hogy tényleg egy Bigfootot láttak a vadonban kóborolni Coloradóban.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...