Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Oroszlán szilvesztere romantikus hangulatban telik. - 2022.12.31.

A Szűz ígéretes ajánlatot kap ma. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma hirtelen minden problémádra megoldást találhatsz, és már pontosan tudod és érzed, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a régóta, kínzó dolgokat magad mögött tudhasd. Láss is rögtön hozzá, hogy aztán átadhasd magad az év végi bulizásnak!


IV.21. - V.20.

Bika

Olyan helyzetben találhatod magad, amely számodra ismeretlen és azonnali cselekvést követel tőled. Bármennyi is sürgetnek az események ne kapkodj, gondolkodj racionálisan, és ha szükség van rá vonj be másokat is a probléma megoldásába! Azután nyugodt szívvel átadhatod magad az esztendő búcsúztatásának.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Olyan problémákat kell az év utolsó napján megoldanod, amelyek nem várhatnak. Ennek érdekében fel kell állítanod a fejedben egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, hogy mit és hogyan kell csinálnod, hogy mindennel időben végezhess.


VI.22. - VII.22

Rák

Itt a megfelelő alkalom, hogy kiállj magadért, hogy többé ne nyomhassanak el. Eddig te voltál az, akire mindenki csak pakolta a terheket. Az év búcsúztatását töltsd vidám baráti társaságban, igazán megérdemled az ünneplést, és hogy kiereszd a fáradt gőzt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Itt az alkalom, hogy egy illetővel szorosabbra fűzd a kapcsolatodat. Még abban az esetben is, ha eddig azt érezted, hogy akadályok nehezítik a kapcsolat kibontakozását. Sok szép élményt és izgalmat rejt magában hosszú távon ez a kapcsolat, akár a ma esti bulit is vele töltheted.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Megtalálhat egy sokat ígérő munka és még hajlanál is arra, hogy az utolsó percben is belevesd magad a feladat megoldásába. Meg kell tanulnod lazítani, szóval bonts ki egy üveg pezsgőt és koccints a barátaiddal, hisz mégis csak ma van az év utolsó napja!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz meg döntéseket bizonyos helyzetekben. Erről azonban a főnöködnek teljesen más a véleménye. Ennek ellenére ne hagyd magad elbizonytalanítani, mutasd meg, mire vagy képes!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az év utolsó napján furcsa érzések keríthetnek hatalmukba, talán ez annak köszönhető, hogy nagyon megerőltető időszakot tudhatsz magad mögött és ez kissé megviselt téged. Most már engedd el ezeket a negatív érzéseket, és add át magad az ünneplésnek!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha megteheted, akkor ne foglalkozz ma a munkával, hanem ünnepelj, inkább búcsúzz az évtől vidáman. A jegyedben járó Hold hatására rád nem jellemző módon elönthetnek az érzelmek, szinte teljesen az emlékek hatása alá kerülhetsz. Csak a szép pillanatokat idézd fel, így lépj át az új esztendőbe!


XII.22. - I.20.

Bak

Az év utolsó napja kicsit másképp alakulhat, mint ahogyan azt eredetileg tervezted, de egy cseppet se bánkódj. Sokkal jobban alakulnak az események, mint azt gondoltad volna. Néha neked is engedned kell az elvárásaidból, ezzel a saját életedet is megkönnyítheted.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Amennyiben megteheted, a nap folyamán próbálj meg kicsit pihenni, hogy maradjon elegendő energiád az estére. Amire viszont figyelmet kell fordítanod az az, hogy egyértelműen fejezd ki azt, amit szeretnél közölni, különben kellemetlen szituációkba keveredhetsz.


II.21. - III.20.

Halak

Eljött az év utolsó napja, egy évet újból magad mögött tudhatsz, de ma ne bánkódj a veszteségeiden, csalódásaidon. Táncolj önfeledten egész este, tekints pozitívan a jövőbe és ennek szellemében lépj át az új esztendőbe! Ezzel teszed magadnak a legnagyobb szívességet!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...