Sztárok

Dér Heni a legszebb karácsonyi ajándékot kapta a világon: csodálatos hírt osztott meg a közösségi oldalán

Dér Heni egy csodálatos hírt osztott meg a követőivel: a legszebb karácsonyi ajándékot kapta.

Ismét babát vár

Ma délelőtt jelentette be Instagram oldalán az énekesnő, hogy újabb taggal bővül a családjuk. Dér Heni és férje, Bakos Gergő egy posztban közölték a nagy hírt:

,,Ki mit kapott karácsonykor?? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött…"

Heninek és Gergőnek már van egy gyermeke, Bendegúz, aki másfél éves jelenleg. A bejelentő fotón látszik, hogy már szépen kerekedik Dér Heni pocakja, amit egy csodaszép flitteres ruhában mutatott meg az énekesnő. A képet ide kattintva nézheted meg.

Leadfotó: Instagram/heni_der_official

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.