Sztárok

Lebukott! Emily Ratajkowski ismét szerelmes, az utcán vívott vad csókcsatát legújabb választottjával - Fotók

Az utóbbi időben több híres férfival is összeboronálták a 31 éves modell-színésznőt, ám e pletyák alaptalannak bizonyultak, most viszont végre minden kétely eloszlott: rögtön megmutatjuk, kinek is sikerült elrabolnia Emily Ratajkowski szívét.

Telibe találta Ámor nyila

Nem sokáig teketóriázott a világhírű modell-színésznő, Emily Ratajkowski, miután szeptemberben benyújtotta a válókeresetet (férje, Sebastian Bear-McClard több ízben is megcsalta a gyönyörű celebritást). Ahelyett, hogy a múlton rágódott volna, a híresség azonnal belevetette magát a társkeresés egyszerre izgalmas és göröngyös világába. A bulvárlapok az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan Ratajkowski állítólagos randipartnereiről cikkeztek: szóba hozták már az Angelina Jolie-val való válását követően a hosszabb elköteleződésre - látszólag - képtelen Brad Pitt-tel, de Kim Kardashian exbarátjával, Pete Davidsonnal is. Ratajkowski rajongói mindeközben őszintén bíztak benne, hogy kedvencük megtalálja a boldogságot, bármelyik híres és jómódú férfiú ágyában is hajtsa a fejét álomra éjjelente. Csakhogy minden jel arra mutat, hogy Pitt és Davidson egyaránt lecsúszott a gyönyörű világsztárról: Ratajkowski-t a lesifotósok egy nevető harmadik társaságában kapták lencsevégre a minap, méghozzá félreérthetetlen helyzetben, a két szerelmes ugyanis szenvedélyes csókokban forrt össze. Kíváncsi vagy, kinek sikerült elcsavarnia a 31 éves Emily Ratajkowski fejét?

Akkor lapozd fel galériánkat: máris mutatjuk a leleplező fotókat!

Emily Ratajkowsi mostanában a több művészeti ágban is alkotó Jack Greerrel randizik - értesült róla a Page Six.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, a 48 éves Leonardo DiCaprio most egy olyan fiatal nőre vetette ki a hálóját, aki bőven a lánya lehetne.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.