Utazás

Ma sem éri el a 10 fokot a hőmérséklet csúcsértéke, de legalább sűrűbben látjuk majd a napot

A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.

Felszakadozik, csökken a felhőzet

Ma a frontális csapadékrendszer a nap folyamán fokozatosan kelet felé halad, várhatóan az esti órákra hagyja el az északkeleti tájakat. Mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat elő, miközben nyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Főleg az Észak-Dunántúlon és a középső megyékben élénk, erős lökések is kísérhetik az egyre többfelé északnyugatira, nyugatira forduló szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható északkeleten az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékekkel - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.