Sztárok

Felesége megerősítette: öt év után válik az RTL sármos sztárja - Fotók

A kereskedelmi csatorna sorozatának egyik legnépszerűbb karaktere volt, majd feleségül vette az ország egyik legszexibb katonalányát.

Sztár

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozata vele együtt indult el 2013 februárjában, a Marcit alakító fiatalember pedig hamar magába bolondította a fél országot. Talán ezért is kaptak a szívükhöz olyan sokan, amikor alig 3 és fél évvel később a férfi bejelentette, távozik a képernyőről. “Rossz érzés, kicsit olyan, mint amikor annak idején feljöttem Pécsről, és bekerültem a sorozatba. Persze akkor meg sem fordult a fejemben, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának leszek főszereplője, és teljesen megváltozik az életem” - mondta a búcsúzásakor az RTL Klub akkori híre szerint.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.