Új slágerrel és színes játékkal jön a VALMAR duó

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

A hamarosan megjelenő, Színvak című slágerük kapcsán, a STABILO-val kollaborálva #challenge-re hívják a rajongókat, hogy adjanak új nevet kedvenc színüknek. A játékban részt vevőknek nem kell mást tenniük, mint kiválasztani a kedvenc színeiket a palettáról és új kreatív megnevezést adniuk nekik, vagy akár egy verset, rapszöveget is írhatnak a választott színekről VALMAR legújabb számának zenei alapjára felmondva, amelyet feltöltenek a népszerű TikTok-platformra és #stabiloszinesszavak taggel ellátják a frappáns leírást.

A nyertesek november közepén találkozhatnak személyesen az énekesekkel, és emellett izgalmas nyereményekkel gazdagodhatnak. A #challenge-ről bővebben a www.stabilo.com/szinesszavak oldalon tájékozódhattok.

Fotók: stabilo.hu

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...