Lifestyle

Sose jössz rá magadtól, ki volt igazából Elvis Presley élete nagy szerelme, és akinek halála tönkretette a Királyt

Elvis Presley rendkívül közel állt az édesanyjához, Gladys Presleyhez. Amikor 1958-ban tragikusan meghalt szívrohamban, a férfi soha többé volt a régi.

Elvis Presley karrierjének nagy részét amerikai szupersztárként töltötte, és számtalan nő szívét elrabolta. Egyes vélemények szerint azonban ő viszont csak egyetlen nőnek adta oda a szívét: az édesanyjának, Gladys Presley-nek.

Gladys volt a mindene. Egy túlzottan védelmező, törékeny, sápadt nő volt, akinek egyetlen reménysége a fia volt. De amikor fia híressé és sikeressé vált, szabályosan elsorvadt a reflektorfényben. 1958-ban bekövetkezett korai halála teljesen tönkretette Elvist.

Lapozz tovább!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.