Sztárok

Erzsébet teljesen kiakadt Harry és Meghan botrányos kívánságán: a királynő nem engedett a hercegi pár kérésének

A sussexiek a platina jubileum alatt sem kímélték a 96 éves uralkodó idegeit, botrány lett a vége a nagy találkozónak, amire Erzsébet két évet várt.

A platina jubileum is főleg Harryékről szólt

Több napon át Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulóját ünnepelték az emberek Nagy-Britannia szerte nemrégiben: a platina jubileumi eseménysorozat óriási népszerűségnek örvendett, a nép imádta az uralkodóhoz méltó felhajtást és a pompát, de a jeles ünnepség nem csak a királynő miatt volt érdekes. Az emberek ugyanis főleg Harryre és Meghanra voltak kíváncsiak, gyakorlatilag minden szempár rájuk szegeződött ami talán nem is meglepő, figyelembe véve azt, hogy a hercegi pár két év után először mutatkozott nyilvánosan a királyi család körében. Mindenkit az érdekelt tehát, hogy a hercegné vajon milyen szettekben mutatkozik majd, magukkal viszik-e az eseményekre Archie-t és a kis Lilibetet, illetve hogyan viselkedik egymással Harry és Vilmos, valamint Meghan és Katalin. Nos, mint kiderült, látogatásuk oka nem egyedül Erzsébet uralkodásának megünneplése volt, hanem az is, hogy bemutassák a királynőnek egyéves lányukat, Lilibetet, akiről a sussexiek közzé is tettek egy fotót a kislány születésnapja alkalmából. Igen ám, de a tervek szerint a képen Lilibet nem egyedül szerepelt volna, hanem Erzsébet társaságában, legalábbis ez volt Harryék kérése, amin az uralkodó teljesen kiakadt. Hogy miért? A következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.