Sztárok

Sportmeccsre látogatott Meghan és Harry: olyat csináltak, amit nyilvánosság előtt csak nagyon ritkán tesznek

A brit királyi család tagjainak sok szabályt kell betartaniuk, de úgy tűnik, Harry herceg és felesége, Meghan Markle ezeket is lazábban veszi a Megxit óta.

Rájuk nem vonatkoznak a protokollszabályok?

Nem véletlen, hogy a királyi család házaspárjai nem gyakran nyilvánítják ki szeretetüket a publikum előtt. Károly herceg és Diana hercegné szinte hagyományt teremtettek, amikor esküvőjük napján a hitvesi csókot váltottak Buckingham-palota erkélyén a fotósok és a rajongók legnagyobb örömére. Bár azóta eltelt pár évtized és például gyermekeik is követték példájukat menyegzőjük alkalmából, mégis ritkaságszámba megy, hogy a hétköznapokban hasonlót látunk az uralkodó família tagjaitól. A sussexi pár ebben is kivételt jelent. A 2020-as, Megxit néven elhíresült akciójuk óta, mikor lemondtak minden királyi kötelezettségükről és áthelyezték a székhelyüket az Egyesült Államokba, nem teljesen tiszta, hogy jelen minőségükben mely protokolláris szabályoknak kell továbbra is megfelelniük.

Harry herceg és Meghan vasárnap egy pólóversenyen jártak a kaliforniai Santa Barbarában, ahol a hercegné nem fogta vissza magát, nyilvánosan fejezte ki szeretetét a férje iránt, amiről természetesen képek is készültek. A PageSix arról számolt be, hogy a győztes meccs után Meghan kedvesen megsimította Harry arcát és egy röpke csók is elcsattant a szerelmesek között, ami után a feleség még a vörös rúzsa nyomait is letörölgette a herceg arcáról, amit mindketten nevetve nyugtáztak.

1980 szeptemberében kelt szárnyra a hír, Károly herceg a 19 éves Diana Spencerrel jött össze. A most előkerült felvétel az első, ami a leendő hercegnéről készült nyilvánosan.

Leadfotó: MTI/EPApool/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...