Sztárok

Elragadó fotót tett közzé Ördög Nóra és Nánási Pál: már ilyen nagy a sztárpár kislánya, Mici

Ördög Nóra és Nánási Pál két gyermek büszke szülei. Közösségi oldalaikon rendszeresen osztanak meg tartalmakat a családjuk mindennapjairól, a minap pedig azt is megmutatták, mennyit változott az elmúlt évek során a születésnapos kislányuk, Mici.

Ünnepel a család

Ördög Nóra és Nánási Pál Magyarország egyik legkedveltebb sztárpárjának számít: hosszú évek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul gyönyörű családot tudhatnak a magukénak, hiszen két csodaszép gyermeket nevelnek. 2010-ben házasodtak össze, majd 2013-ban megszületett első gyermekük, Nánási Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel. A sztárpár rendszeresen enged bepillantást a családi életükbe, a minap pedig elragadó fotóval köszöntötték születésnapos kislányukat az Instagramon:

Bár a műsorvezető és a férje is rengeteget dolgoznak – ráadásul közös családi vállalkozásuk, a Nekem a Balaton is sok időt elvesz a szabadidejükből –, mindig igyekeznek fenntartani a harmóniát, rengeteg családi programot szerveznek, és amikor csak tudnak, elutaznak a gyerekekkel.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető gyakran nosztalgiázik közösségi oldalán: láthattunk már tőle tablófotót, ahol a gyönyörű Nóri csupán 18 éves volt, de megmutatta már édesapját is követőinek. Most egy különleges bejegyzéssel jelentkezett, amit a rajongók sem hagytak szó nélkül.

Leadfotó: Instagram/ nanasiekhivatalos

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...