Fashion&Beauty

Ellepték ezek a világos blézerek a divatüzleteket - mindenki rajong értük

A meleg időben sem maradunk menő blézer trendek nélkül! A világos színvilágú blézerek most szabályosan ellepték a boltok polcait és annyiféle verzióban találkozhatunk velük, hogy alig lehet közülük választani. Következzenek most a tavaszi szezon legváltozatosabb világos blézerei!

A világos színű változatok most a legtrendibb blézerek

Idén tavasszal minden nő sikkesebb ruhatárat szeretne, ezért nem is meglepő, hogy az olyan elegáns ruhadarabok, mint a színes irodai nadrágok, a szolid selyem anyagú felsők, a csinos kis mellények, valamint a len anyagú ingek népszerűbbek, mint valaha! Szerencsére a blézerektől sem kell elbúcsúznunk, hiszen a mostanában nagyon trendi levágott cropped blézerek mellett a klasszikus fazonú, hűsebb anyagú változatok is divatba jöttek, élükön a világos árnyalatúakkal Mutatjuk is a legváltozatosabb darabokat a cikkünk alján lévő képgalériánkban!

A világos színű blézerek az utóbbi pár hétben olyan sokféle különleges szabásban jelentek meg a boltok polcain, hogy szinte alig tudtuk őket követni! A len anyagú változatok mellett a fényes hatást keltő szatén anyagú blézerek is divatba jöttek, melyek egy- illetve duplagombos; laza túlméretezett, valamint masnikkal, strasszköves ujjakkal és más díszítőelemekkel büszkélkedő fazonokban találhatóak meg most a divatüzletekben.

A teljesség igénye nélkül mi most összegyűjtöttük a hazai kínálatban szereplő legváltozatosabb fehér, elefántcsont, illetve bézs színű blézereket, hogy a saját ízlésetekhez és személyiségetekhez legjobban illő darabot tudjátok kiválasztani. Törekedjetek a megfelelő méret kiválasztására, figyeljetek a blézer ujjának hosszára, illetve arra is, hogy a felsőrésznél szükségetek van-e válltömésre - utóbbiak ugyanis nem mindenkinek állnak jól, de némely esetben még slankítani is tudnak!

Tetszik ez a trend? Kattints a lenti képgalériánkra a tavaszi szezon legjobb világos blézereiért!

H&M Túlméretezett blézer 11 995 Ft
Kattints a további képekért!

Ha a tökéletes trendi ruhát keresed, akkor megtaláltad: a szezon legmenőbb darabjai, a "sokpántos" ruhák egyediek, különlegesek és nagyon szexisek - nem csoda, hogy minden divatrajongó nő akar belőlük egyet! Kíváncsivá tettünk? Tekintsd meg összeállításunkat a legjobb változatokról!

Leadfotó: Pull & Bear
Fotó: Bershka

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szakemberek szerint nem árt az óvatosság, ha esetleg összefutunk velük. Azonban ha bizonyos szabályokat betartunk, akkor nem kerülhetünk életveszélybe.
Sztárok
Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.