Lifestyle

Ha csak egy valamit nézel meg ma, ez legyen az: Szabó T. Annánál járt Szabados Ági - videó

Sokak álmát váltotta valóra Szabados Ági, amikor Szabó T. Annához látogatott el, és egy egész délelőttöt töltött a költő, író kedves könyvei között.

Ha csak egy valamit nézel meg ma, ez legyen az

Annát lehetetlen anélkül hallgatni, hogy az embernek ne jönne meg a kedve az olvasáshoz, a könyvekhez. Szóba kerül a dedikálások fontossága, újabb oldalairól ismerjük meg Weöres Sándort, különleges, olykor ritkaságszámba menő kötetekről is mesél Anna, aki mindenkit arra biztat, merjen odamenni a kortárs alkotókhoz dedikációért – ő maga nem merte ezt megtenni Esterházy Péternél, amit a mai napig bán. Ági is kapva kapott hát az alkalmon, és aláíratta a 2022-es irodalmi önismereti és határidőnaplóját, az Időnyerőt, amelyben Szabó T. Anna egyik novellája is helyet kapott.

A legjobb, amit a költészet napján tehetsz, hogy megnézed a Mutasd a könyvespolcod! legújabb epizódját Szabó T. Annával:

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...