Lifestyle

Állítása szerint zaklatták, majd kirúgták az olasz légierőtől: az ukrán ellenálláshoz csatlakozott a gyönyörű katonanő

Állítása szerint azért rúgták ki az olasz hadseregből, mert panaszkodott, hogy zaklatták.

Nem adja fel az álmát

A 23 éves olasz vadászpilótát, Giulia Schiffet azután rúgták ki az olasz légierőből miután elpanaszolta főnökének, hogy társai egy beavatási "tréfa" során súlyosan megsebesítették és zaklatták. Az esetről felvételek is felkerültek az internetre, melyek látszik, hogy Giulia hátát verték, majd egy jéghideg vízű medencébe dobták. A főnökei azt állítják, hogy alkalmatlansága miatt rúgták ki, azonban a fiatal nő biztos benne, hogy nem tetszett a katonaságban, hogy kiállt a rendszer ellen. Jogtalan elbocsátási ügyét ezután Olaszország legfelsőbb közigazgatási bírósága elé vitték, de veszített.

Giulia mindig is vadászpilóta akart lenni, ezért kirúgása nem tántorította el az álmától, úgy döntött, csatlakozik az ukrán különleges erőkhöz az oroszok ellen vívott harcba. Már egészen a háború kezdete óta Kijevben van, ahol minidokumentumfilm formájában dokumentálja a küldetését.

Forrás: Daily Mail Fotó: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.