Utazás

Többfelé is 20 fok felé mehet a hőmérséklet, esőre egy ideig még nem kell számítanunk

Marad a napos, száraz idő. Szerdán is magasra szökik a hőmérséklet, nagy lesz a napi hőingás.

Szerdai időjárás előrejelzés

Az Időkép előrejelzése alapján szerdán is napos, száraz időre számíthatunk. A szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban általában 0 és -5 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, de a fagyra érzékenyebb tájakon hidegebb időre van kilátás, a magaslatokon és a belvárosokban pedig pár fokkal enyhébb lehet a reggel. Délutánra 18 és 22 fok közé melegedhet a levegő.

Egész Európát anticiklon uralja, ami útját állja az esőnek. Számottevő eső még a jövő héten sem várható” – idézte Németh Lajos meteorológus a Mokka reggeli adásában elhangzott szavait a Blikk.

Félreérthető szobrot távolítottak el az amszterdami olimpiai stadion bejárata elől, ami majdnem egy évszázada állt ott. Egyesek most azért harcolnak, hogy az alkotás visszakerüljön az előző helyére.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.