Sztárok

Baleset történt a Vígszínház előadása közben: Wunderlich Józsefet azonnal kórházba szállították

Félbeszakadt a Padlás vasárnap esti előadása, miután a főszerepet játszó Wunderlich József rosszul lett és a díszletről a mélybe zuhant. A színészt kórházba szállították, hétfőn közösségi oldalán üzent az aggódó rajongóknak.

Nagy volt az ijedtség

A budapesti Vígszínházban a Padlás című musical március 20-i, esti előadásán a Rádióst alakító Wunderlich József balesetet szenvedett, amikor lezuhant egy díszletként szolgáló létra tetejéről. Az esés után Wunderlich nem tudta folytatni az előadást, így azt félbeszakították. A hírt először az rtl.hu írta meg, szemtanúk beszámolója alapján. Az előadás egyik nézőjének elmondása alapján a baleset a második felvonás közepén történt, akkor tudták, hogy baj van, amikor egy másik színész felkiáltott, hogy állítsák le az előadást és hívjanak mentőt. Miután az ügyelők a színpadra rohantak és a lezuhant színészt a díszlet mögé vitték, a nézőket hazaküldték.

Hétfő délután a Vígszínház a Facebook-oldalán kommentálta az eseményeket.

Kedves Közönségünk!

A padlás 2022. március 20-i 19 órás előadásán történtekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Nézőinket.

Wunderlich József az előadás vége felé egy pillanatnyi rosszullét következtében a díszletbe épített létráról leesett. Az előadás félbeszakadt, a művészt kórházba szállítás után megvizsgálták, de szerencsére az esés következtében nem sérült meg, így még az éjszaka folyamán hazament. Jelenleg otthon pihen. A Bella Figura március 21-i előadásában Éric szerepében Brasch Bence lép színpadra.

A munkavédelmi vizsgálat folyamatban van, melynek eddigi eredménye alapján az esetet a művész rosszulléte okozhatta.

Bízunk benne, hogy József mihamarabb visszatérhet a színpadra!

Az előadás jogilag lejátszottnak minősül, a helyzetre való tekintettel az érintett nézőknek a Vígszínház felajánlja, hogy A padlást az évad végéig bármelyik meghirdetett időpontban 1000 Ft-os regisztrációs jeggyel megtekinthetik. Amennyiben élni kívánnak a lehetőséggel, kérjük keressék fel a Szervezési Iroda munkatársait” – írták.

Az eset kapcsán Wunderlich József is megszólalt, nyilatkozatát cikkünk következő oldalán idézzük.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.