Sztárok

Ez a férfi lehet Harry herceg valódi apja: több a hasonlóság kettőjük közt, mint elsőre gondolnánk

A mai napig számos teória szól arról, hogy Harry apja nem Károly, hanem James Hewitt, akire Diana fiatalabbik fia rendkívül hasonlít.

Vajon mi a valóság?

Harry herceget mindenki Diana és Károly fiaként emlegeti, ahogy testvérét, Vilmost is: ám míg Vilmos számos fizikai hasonlóságot mutat Károllyal, addig valljuk be, Harry nem igazán ütött az apjára, sőt mi több, kinézetének szinte köze sincs hozzá. Tekintve ezt, valamint azt, hogy Dianának köztudottan viszonya volt házassága alatt másokkal, köztük egy James Hewitt nevű férfival is, az emberekben sokszor felmerült már az évek alatt, hogy Harry herceg apja talán tényleg nem Károly, akinek az apaságát megkérdőjelezi a világ. Nos, galériánkban megpróbáljuk lerántani a leplet a pletykákról azok alapján, amit tudni lehet Diana egykori szeretőjéről, James Hewittről.

Az összeesküvéselméletek szerint egyáltalán nem véletlen, hogy Harry nagyon hasonlít külsőleg Hewittre, Diana egykori lovasoktatójára. A vörös haj stimmel, alapvetően pedig szinte ugyanúgy néz ki a két férfi, valamint köztudott, hogy Diana 1986-ban, mindössze két évvel Harry herceg születése után kezdett viszonyba Hewittel, kettejük kapcsolata pedig öt évig tartott, amit a hercegné 1995-ben a nyilvánosság előtt is felvállalt.
Kattints a további képekért!

Károly mindig is nagy környezetvédő hírében állt, ezt pedig Diana a saját bőrén is megtapasztalhatta, férje ugyanis a természet védelme miatt megtiltotta feleségének, hogy egy bizonyos terméket használjon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.