Sztárok

Gyász: újabb szomorú hír érkezett, otthonában hunyt el a világhírű színésznő

Sally Ann Howes 91 éves volt.

Szomorú december

A 2021-es év rettentő nehéz volt az egész világ számára: a koronavírus-járvány sorra szedte áldozatait idehaza és külföldön is. Nemrégiben hunyt el Kóbor János, Damu Roland és Csollány Szilveszter pedig jelenleg is élet-halál között lebeg. Vannak azonban olyanok is, akik nem a gyilkos vírus miatt hunyták le örökre a szemüket: Erzsébet királynő legjobb barátnője, Ann Fortune FitzRoy is távozott az élők sorából, őt követte Gulyás János filmrendező, majd Bob Marley jóbarátja, a minap pedig Wanda Youngtól és Anry Soós Évától, a Joy magazin egykori főszerkesztőjétől kellett búcsút venni. Most ismét egy híres ember, egy tehetséges művész tért örök nyugovóra, egy világhírű színésznő, aki a Csodakocsi című film, illetve a My Fair Lady sztárja volt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szakemberek szerint nem árt az óvatosság, ha esetleg összefutunk velük. Azonban ha bizonyos szabályokat betartunk, akkor nem kerülhetünk életveszélybe.
Sztárok
Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.