Sztárok

Ezt az egy szót mondta Katalin hercegnéről Meghan, amikor az első találkozásukról kérdezték

Meghan Markle és Katalin hercegné 2017-ben ismerték meg egymást személyesen, s most kiderült, pontosan hogyan alakult az első találkozás.

Bonyolult kapcsolatok a palotában

Meghan Markle személye azóta megosztó, hogy 2016 nyarán kiderült: egy vakrandi után Diana hercegné kisebbik fiával, Harry herceggel egymásba szerettek, s mint ismert, 2018-ban hivatalosan is összekötötték az életüket. A pár magánélete és a királyi családdal való viszonya állandó téma: főként az váltott ki nagy felháborodást, mikor kijelentették, köszönik szépen, de többet nem kérnek a királyi tevékenységekből, elhagyják az udvart és az Egyesült Államokba költöznek. Köztudott azonban, a történet közel sem egyoldalú, hiszen a házaspár a közelmúltban Oprah Winfrey-nek részletesen mesélt a királyi családban szerzett negatív tapasztalataikról...

Az, hogy pontosan mi a teljes igazság, talán sosem fog kiderülni, hiszen mindenki máshogy mutatja be a család életét beárnyékoló konfliktusokat. Kezdetben azonban még nem volt ennyire elmérgesedett a viszony, sőt, sokan látni véltek valamiféle sógornői összetartást Katalin és Meghan között.
Kattints a további képekért!

Ez lesz az első karácsony a sussexi hercegi pár életében, amit már két gyermekük társaságában tölthetnek.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.