Sztárok

Hatalmas boldogság: Nagy Ervin és Borbély Alexandra összeházasodtak

Nagy Ervin és Borbély Alexandra összeházasodtak! A Jászai Mari-díjas színész 2019-ben kérte meg szerelme kezét, ám az esküvőt a pandémia miatt kétszer is el kellett halasztani. Most azonban kiderült: végre kimondták egymásnak a boldogító igent.

Eljött a nagy nap

A magyar színészpáros szerelme évek óta tart, s mint ismert, két éve a lánykérésre is sor került, méghozzá egy igencsak romantikus helyszínen, az olaszországi Szicília szigetén. A koronavírus-járvány miatt azonban már kétszer is el kellett napolniuk a dátumot, annyit azonban már korábban is elárultak, hogy még idén nyáron szeretnének összeházasodni – ami most meg is történt!

Péterfy-Novák Éva az Instagram oldalán tett közzé néhány, 24 órán át látható bejegyzést, melyben egyenesen az esküvő helyszínéről, a Babérliget Kúriából jelentkezett be a férjével, Péterfy Gergellyel. Az írónő posztjában egy pillanatra feltűnt (igaz, csak hátulról) a menyasszony és a vőlegény is, majd egyből fény derült arra is, hogy az eseményen a pár egyik közeli barátja, Pálmai Anna színésznő is beszédet mondott.

Drága Ervin! Tegnap éjszaka, két jelenet között a forgatáson odalépett hozzám Molnár Feri, felvétel vezető. Te, és akkor ezeknek holnap van az esküvőjük? Hát igen, mondom, holnap. Azt sose felejtem el – mondja –, hogy amikor a Drakulicsot forgattuk, egyik nap kijött a Szandra az Ervinhez, és valami olyat szólt be neki, hogy a Szandra felállt és hazament. Másnap jött is a Szandra dolgozni. Kérdezem: na, kibékültetek? Mire Szandra: képzeld, igen! Engem is meglepett” – kezdte a beszédét Pálmai Anna, azonban a videó itt félbeszakadt, így a történet végét az Instagram követők már nem tudták végig hallgatni. Egy dolog viszont már most biztos: Magyarország egyik kedvenc színészpárosa immáron hivatalosan is férj és feleség. Ezúton is gratulálunk!

Borbély Alexandra még nem érzi úgy, hogy készen áll a gyerekvállalásra. Erről a Szentesi Évával közös videóblogjában beszélt a színésznő, aki biztos benne, hogy szeretne majd babát, de kicsit még várna a családalapítással.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.