Sztárok

Így néz ki a szülés után Tápai Szabina - fotó

Három gyönyörű gyermek büszke édesanyja Tápai Szabina, aki legkisebb lányát, Bellát júniusban hozta a világra. A korábbi kézilabdázó rendszeresen enged bepillantást családi életébe, most pedig egy fürdőruhás fotóval mutatta meg, hogyan néz ki nem sokkal kislánya születése után.

Nemrég bővült a család

Tápai Szabina és férje, a világbajnok kajakozó és olimpikon, Kucsera Gábor hosszú ideje alkotnak egy párt, házasságukból pedig három gyermek született: Beni, Milla és a család legkisebb tagja, Bella, aki testvéreihez hasonlóan császármetszéssel jött világra idén nyáron. A sztárpár izgatottan várta kislányuk érkezését, ám Szabina nyíltan és őszintén beszélt arról, hogy három terhessége közül ez volt számára a legnehezebb, ugyanis két problémamentes várandóságot követően ezúttal kevésbé viselte jól a gyermekáldás első hónapjait. Szerencsére Bella érkezésekor minden rendben zajlott, az édesanya és a kislány pedig egészségesen tért haza a kórházból a családi fészekbe. S bár nagyon boldogok, az egykori kézilabdázó elmondta, most már több gyermeket nem szeretnének vállalni a férjével.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle