Sztárok

Nádai Anikó szexibb, mint valaha: falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját!

Nemcsak őrületesen jól néz ki, a boldogságtól csak úgy ragyog.

Szerelem és napfény

Nádai Anikó mindig is remekül nézett ki, azonban mióta egy párt alkot Weisz Fanni exével, Hajmásy Péterrel tavaly októberben, azóta csak úgy sugárzik a szerelemtől és a boldogságtól, így nem meglepő, hogy jobban néz ki, mint valaha. Anikónak remekül áll ez a pozitív kisugárzás, amit most egy fürdőruhás kép keretein belül is megmutatott követőinek. Most épp Görögországban nyaralt kedvesével, akivel egy hetet töltöttek a mesés helyen, azonban eljött a búcsú ideje – tegnap az utolsó napjukat töltötték az országban, lezárásképp pedig Anikó egy szexi képet is megosztott magáról. Galériánkban mutatjuk!

Nádai Anikó egyáltalán nem szégyellős, ha alakjáról van szó, és valljuk be, nincs is rá oka, hiszen hibátlan formával van megáldva.
Kattints a további képekért!

Üvöltözés, gúnyolódás, vagy akár lökdösődés? Ezeknek a hírességeknek mind meggyűlt már a baja a saját rajongóival.

Leadfotó: Instagram/nadai_aniko

Oldalak

Sztárok
Egészség
Egy orvos szerint elképesztő egészségügyi előnyei vannak annak, ha lefagyasztjuk a kenyeret, majd onnan kivéve és felmelegítve fogyasztjuk ezt a sokak által kedvelt, ízletes pékárut.
Fashion&Beauty
Május 28-án nyílik meg Magyarországon a világhírű divatlánc első üzlete, a rendkívüli eseményt pedig a vártnál is élénkebb érdeklődés kísérte a vásárlók részéről.
Sztárok
A brit királyi család jó pár éve feszült viszonyt ápol a sussexi hercegi párral, azonban újabb és újabb kulisszatitkok azt bizonyítják, hogy a konfliktusok jóval hamarabb kezdődtek, mint gondoltuk.