Sztárok

Elsírta magát Magyarország legjobb vízilabda kapusa

A magyar férfi vízilabda-válogatott, 9-5-re győzött Spanyolország ellen, ezzel bronzérmet szerzett a tokiói olimpia vasárnapi zárónapján. Nagy Viktor örömében elsírta magát és könnyek között jelentette be: ez volt az utolsó meccse.

Nagy Viktor mindig is úgy tervezte: a tokiói olimpia lesz az utolsó. – árulta el az M4 Sportnak

Könnyeivel küzdve köszönte meg a csapatának a támogatást, mert érezte: érte is küzdöttek. Tisztában voltak a szándékával, miszerint ez lesz az utolsó meccse és lezárul a pályafutása. Természetesen családjának is megköszönte az elmúlt 17 évet, hogy felesége végig támogatta. Nagyon hálás a sorsnak, amiért vízilabdás közegben nőhetett fel, mivel ez rengeteget adott neki az életben és azt reméli, hogy a jövőben, miután új életet kezdett ő is visszaadhat valamit a vízilabdának. Egyelőre még nem tudja, hogyan viszonozza, de rendkívül motivált.

„Ez ma az én napom!" ordította a mérkőzés során Nagy Viktor

Mivel a mai nappal lezárult Viktor pályafutása, lássuk csak, hogy is kezdődött ez a nagy szerelem a vízilabdával:

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

10 éves korában kezdett vízilabdázni Édesapja elvitte a BVSC-be vízilabdázni, de az úszást nem szerette, így a kétkapuzásoknál a kispadon ült. Egyszer megsérült az egyik kapus és Viktor jelentkezett a helyére. „Ez életem meghatározó és egyik legjobb döntése volt.” – emlékszik vissza arra a napra
Kattints a további képekért!

leadfotó: instagram

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.