Sztárok

Nem adta meg az elsőbbséget a Kossuth-díjas színész, súlyos baleset lett belőle

Bezerédi Zoltán elgázolt egy biciklist.

Elgázolt egy biciklist Bezerédi Zoltán

Baleset történt múlt csütörtökön Hajdúböszörményben: a Bors megtudta, hogy Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész biciklist gázolt. A lap információi szerint a bajt az okozhatta, hogy a színész nem adta meg az elsőbbséget.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság közleménye alapján kiderült, július 15-én, 16 óra körül az Újvárosi utcában közlekedett egy személygépkocsi a 35-ös számú főút irányába. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült.

A rendőrségi helyszínelés mellett tehát a mentők is a helyszínre érkeztek, a biciklis az első helyszíni vizsgálatok alapján könnyebb sérüléseket szenvedett, az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba – adta hírül később a mentőszolgálat.

A Doktor Balaton, a Válótársak és A mi kis falunk című sorozatokból is jól ismerhet színész nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, vélhetően még most is a baleset hatása alatt áll.

A helyiek szerint a szóban forgó kereszteződés különösen veszélyes: egyrészt nagyon forgalmas, másrészt az autósoknak különösen figyelniük kell a bicikliútra is. Nem először fordult elő itt hasonló eset, szinte hetente történik kerékpáros baleset.

Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő egykori szereplője agysorvadásban szenved immár tíz éve. Eddig nem beszélt a betegségéről, most azonban megtörte a csendet.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.