Fashion&Beauty

A 90-es "apu farmer" lesz a legnagyobb divat ősszel - mindenkinek jól áll

Még csak július közepe van, de már tudjuk, mit viselünk majd a következő szezonban. Az őszi trend előrejelzések szerint lesz például egy farmer, amely különösen népszerűvé válik az évszakban.

Őszi trendek

Pár napja megírtuk, hogy milyen trendek uralkodnak majd idén ősszel. A Paris Fashion Weeknek köszönhetően már tudjuk, hogy hódítanak a következő szezonban a túlszaturált színek, a hatalmas táskák, az extra kivágások, a logós ruhadarabok, a virágminta és például a nadrágkosztümök. Most azt vesézzük ki, milyen vezető farmer fazonra számíthatunk az évszakban.

A farmer trend

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi minden szezonban nagyon várjuk, milyen farmer trend lesz épp porondon az adott évszakban. Lehet, hogy még csak július közepe van, de már most előretekinthetünk kicsit az őszbe, hiszen azt már tudhatjuk, milyen darabok és kiegészítők lesznek a legdivatosabbak a következő hónapokban. Lesz például egy denim nadrág, amely kenterbe veri az összes fazont és stílust. Előnye, hogy minden testalkathoz passzol, a lezser elegancia jegyében viselhető, kombinálható csinosabb és sportosabb outfitekkel is, illetve biztos, hogy a komfortérzetet is kielégíti. Ezeknél nem is kell több, máris mutatjuk a dögös darabot.

Szakadt farmer

A szakadt stílusú farmernadrágok a 2010-es években váltak nagyon népszerűvé. Egy-két éve a nagy divatdiktátorok és tervezők "kivonták őket a forgalomból", mondván, hogy elavultak. Mostanában azonban újjáéledni látszik a trend, ráadásul nem is a szűk verziója, hanem az egyenes szárú, lezser fajta, amely mindenkinek jól áll - jön a 90-es "apu" style, a "dad jeans". (Már tényleg kimerítjük a családfát farmerek terén - van anyuka, nagynéni, boyfriend, girlfriend, csak egy apa kellett.) Lazán szexi, kényelmes, és tényleg bármivel kombinálható. Válassz magas derekút a tökéletes megjelenés érdekében. Szín tekintetében jelenleg a fehér is tarol, de ősszel valószínűleg inkább a hagyományos vagy sötétebb (fekete) változatokat részesítjük majd előnyben. Nem kell, hogy a rongyos része feltűnő legyen, az is elég, ha a térd környékén van kivágva. Mi abszolút odavagyunk érte. Hoztunk néhányat, hogy könnyebb legyen a keresgélés. Termékajánló.

ZARA, 9 995 HUF
Kattints a további képekért!

A Paris Fashion Week nemcsak arra jó, hogy szép ruhákat nézegessünk meg éltessük a neves divattervezőket, hanem arra is, hogy a legújabb eresztéseknek köszönhetően megtudjuk, milyen nagy trendek várhatók a következő félévre vonatkozóan. A PFW-nek hála megmutathatjuk az őszi irányzatokat.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...