Ezek most a legmenőbb ruhadarabok Instagramon - sok lájkot érnek

Tudjuk, hogy az úgynevezett Instagram-sztároknak, influenszereknek és hírességeknek mekkora befolyásuk van a közösségi médiában. Amint viselnek valami menő ruhadarabot, az rögtön trenddé válik. Ezért van, hogy időközönként sokakon ugyanazokat a cuccokat látod a social platformokon. Mutatjuk, melyek vannak most porondon.

Instagram-trendek

Ma már nem csupán a világ legnagyobb tervezői képesek arra, hogy diktálják a trendeket. A közösségi médiának hála olyan gyorsan terjednek az információk, hogy nem győzzük fogyasztani őket. Ilyen például, amikor egy Instagram-sztár, influenszer vagy celeb visel egy ruhadarabot, másnap pedig mindenkin olyat látsz. Időszakosan előfordulnak "social fashion" hullámok, amelyekre ha felülsz, biztosan sok lájkot kapsz. Mutatjuk, jelenleg milyen cuccok vannak porondon, melyeket érdemes bevetni egy-egy fotóhoz.

Air Force 1

A fehér sportcipők még mindig nagyon mennek, nem annyira meglepő tehát, hogy a repertoárban szerepel az Air Force 1 sneaker. Mostanában sok influenszeren láthatod, legalábbis Instagramon biztosan.

Mini city bag

Hódítanak azok a kis méretű táskák, amelyek a "mini city bag" névre hallgatnak, és tulajdonképpen semmi nem fér el bennük, még talán a telefonod sem. Viszont cukik, mutatósak és színesek. Feldobnak bármilyen outfitet.

Oldalak

  • 1
  • 2