Utazás

Hamarosan nyit Budapest egyetlen Duna-parti strandja

A hétvégén megnyit a főváros egyetlen szabadvízi strandja, ahol a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják a látogatókat.

Kizárólag itt lehet a Dunában fürdeni Budapesten

Július 3-án szombaton a Budapart városnegyedben, a Kopaszi-gát mellett, a Lágymányosi-öbölben nyit meg a főváros egyetlen szabadvízi strandja, amit Sho Beach Budapart fantázianévre kereszteltek – írta meg a Forbes. Bisztró, mosdók és öltözők is kialakításra kerültek. Mivel a kiszolgáló egységek úszóházakban kapnak helyet, megemelkedett vízállás esetén sem kerülnek víz alá. A kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett a nyitást követően a nyári szezon alatt különböző sport-, gasztronómiai és kulturális programokkal is készülnek a szervezők.

A tengerparti hangulatot idéző strandon kívül is nagy a mozgolódás a negyedben, nemrég itt nyitott újra a Dürer Kert és hamarosan kertmozi is indul itt.

Akár az egész világ a csodájára járhatna, ugyanis tényleg egyedülálló látvány nyújt.

Leadfotó: facebook.com/BudaPart

Oldalak

Utazás
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...