Fashion&Beauty

Merész a szezon frizura trendje - hódít a gyöngy szőke

Nyáron sokan váltanak kicsit világosabb hajszínre, ráadásul a természetes, napszítta melíroknál nincs szexibb, ezért festésben is hódítanak a naturális balayage és copacabana megoldások. Most új árnyalat van porondon, amely a szőkéknek kedvez: a gyöngy.

Gyöngy szőke

Ma már számos fantázianevet adnak a különböző hajszíneknek, idén nyáron például nagy kedvenc lesz a gyöngy árnyalat, amely a szőkének egy világosabb, hamvasabb tónusa. Különösen jól áll azoknak, akik a nyár (vagy tél) típusba tartoznak az évszakmodell-elmélet szerint, vagyis akik porcelán bőrrel rendelkeznek, szemük színe pedig általában kék, zöld, mogyoró- vagy aranybarna. A szépségszakértők kevésbé ajánlják ezt a változatot például a kreol bőrűeknek. Viszont ha illik rád az előző leírás, akkor bátran kipróbálhatod a szezon divatszínét, amelyet bármikor leválthatsz, ha meguntad. Persze bízd profi fodrászra az elkészítését, ezekkel az extra trendárnyalatokkal nem érdemes otthon kísérletezgetni, mert legtöbbször nem olyan lesz a végeredmény, mint szeretnénk.

Ha melírt is vinnél a tónusba, akkor célszerű platinás balayage-ban gondolkoznod. A gyöngy egyébként jól mutat rövidebb és hosszabb hajon is, és a legjobban akkor jön ki, ha hullámosan hordod. Mutatunk pár szép frizurát inspiráció gyanánt.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle