Fashion&Beauty

Nem találunk magyarázatot az új farmer trendre, bántja a szemünket

A farmer trendek is egyre merészebbek. Az egyik legnépszerűbb ruhadarabnak számít manapság, de sokszor nem tudjuk hova tenni a különlegesebb változatait. Most is egy olyan trend látott napvilágot, amely nagyon megosztó, számunkra egyelőre megmagyarázhatatlan.

Köves farmer trend

A Miu Miu és a Levi's összeállt egy olyan újrahasznosított kollekció megalkotásához, amely megragadja az idők szellemét. A kollaboráció átalakítja a klasszikus Levi's farmer sziluettjeit a Miu Miu díszeivel - mint a hímzés, a kristályok és a bonyolult szövetrészletek -, ezzel egyszerre létrehozva laza és elegáns viseletet.

A szerelemgyerek három tételből áll: farmerdzseki-, sort- és nadrág. Mindegyik darab egyedi, mivel ezek mind a brand vintage farmer darabjai, amelyeket kézzel díszítettek. Az újragondolt farmerdarabok kristályokkal, gyöngyházzal bélelt zsebbel vagy egész virágos és diamantés hímzéssel büszkélkedhetnek. Vannak bőrfoltos verziók is, amelyek többek között egyedi art deco ihletésű intarziás motívumokkal és túlméretezett fehér csipke gallérokkal vannak díszítve - mondanunk sem kell, hogy ez a kollekció nem hétköznapi.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: Levi's, Miu Miu

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.