Lifestyle

Megtalálod a macskát a képen? Csak az emberek 5%-ának elég magas hozzá az intelligenciaszintje

Vajon hová tűnhetett a doromboló négylábú? Te elő tudod keríteni?

Macska a baglyok között

Ha megrögzött macskaimádó vagy - és esetleg még van is otthon egy doromboló szőrgombócod -, akkor a legújabb feladványunkat egyenesen neked találták ki. Ez persze még egyáltalán nem jelenti azt, hogy különösebb nehézség nélkül teljesíteni tudod a most következő feladatot - sőt, bizalmasan elárulhatjuk neked, hogy mindössze az emberek 5 százalékának elég magas az intelligenciaszintje ahhoz, hogy fél-egy perces töprengés után, különösebb gondolkodás nélkül rávágja a helyes választ. Nem csoda, hogy sokan kétségbeesetten adják fel a küzdelmet - pedig a rejtvény pofonegyszerű, hiszen "csupán" egy macskát kell megtalálnod a baglyok között. (A teljes ábráért kattints ide!) A képen pedig nem is láthatsz olyan sok baglyot, szóval "alig kell" válogatnod. A szituáció a valóságban persze mégiscsak bonyolultabb - hiszen milyen ismertetőjegy alapján szúrod ki a macskát? De mi biztosak vagyunk benne, hogy te erre is magadtól rájössz majd. Ha ez megtörtént, a kisujjadból kell kiráznod a választ. Koncentrálj, figyelmesen böngészd végig az ábrán sorjázó bagolyfejeket, majd...

...lapozz, hiszen jön a megfejtés!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.