Lifestyle

Újabb internetes átverés terjed, így szűrheted ki

Internetes csalók szedik áldozataikat, nézd meg, hogyan szúrhatod ki őket, hogy semmiképp ne verjenek át.

Újabb veszély az interneten

Csalók kínálják pénzért a KarrierM állásportál ingyenes szolgáltatásait - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel. A tavaly decemberben elindított KarrierM állásportál díjmentesen, professzionális keretek között teszi lehetővé az üres álláshelyek meghirdetését, az alkalmas jelöltek megszólítását és előszűrését. A weboldal nevével újabban visszaélők jellemzően telefonon bejelentkezve térítési díj ellenében kínálják az oldal szolgáltatásait. Az üzemeltető OFA Nonprofit Kft. megkezdte az ügy alapos kivizsgálását, és megteszi a szükséges jogi lépéseket - írják a közleményben A piaci alapú állásportálokkal szemben a KarrierM oldalt minden érdeklődő díjmentesen használhatja. A felhasználóbarát portál személyes tanácsadással és call center támogatással áll ügyfelei rendelkezésére. Legfőbb erőssége, hogy a munkaadó által megjelölt elvárások és az állás betöltéséhez szükséges kompetenciák alapján automatikus előszűrést végez, ezzel megkönnyítve az álláskeresők dolgát is - hangsúlyozza a tárca.

Még több információ a csalókról!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.