Egészség

Zacher Gábor szerint ekkor kaphatjuk vissza a koronavírus előtti életünket

A toxikológus szerint fontos, hogy a koronavírus-járvány az influenzához hasonló betegséggé alakuljon át, amivel megtanulhatunk együtt élni.

Az oltás a kulcs

Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos a Life TV reggeli műsorában vendégeskedett a mai napon, ahol többek között kifejtette véleményét arról, hogy mit gondol a vakcinákról. A szakember az öt, Magyarországon kapható oltóanyag közül a kínait egyelőre fenntartásokkal kezeli, ugyanis a Sinopharm-vakcinára az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) még nem adta áldását. Zacher szerint a másik négy oltóanyag, a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca és a Szputnyik azonban biztonságosnak számít, a kínai vakcináról viszont sok mindent még nem lehet tudni. A toxikológus ugyanakkor hangsúlyozza az oltás fontosságát, szerinte ez lehet a kulcs ahhoz, hogy visszakapjuk régi életünket.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Egészség
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.