Utazás

Balesetek és torlódások ma reggel - Nem árt tudnod róluk, mielőtt útnak indulsz

Mutatjuk, milyen rendkívüli események zavarhatják meg ma a közlekedés folyamatosságát.

Telítettek a sávon az M3-ason

Élénk a forgalom az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs térségében a városközpont felé - jelentette az Útinform. Telítettek a sávok az M3-as autópályán Bag térségében, majd a gödöllői szakaszon egészen Budapestig, sőt az M0-s autóúttól befelé már torlódnak a járművek. Araszolnak a járművek a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Budapest határában, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont közelében, valamint a 11-es főút Leányfalun és Szentendrén átvezető szakaszán.

Baleset Körmend térségében

A 86-os főúton, Körmend térségében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. Az 57-es km közelében félpályán halad a forgalom. Az 51-es főúton, Solt és Apostag között egy személyautó árokba borult. Forgalmi akadályt szerencsére nem képez, de a helyszínelés ideje alatt a 82-es km-nél útszűkület előfordulhat. A korábban leesett hó súlyától több fa dőlt ki és gally hullott a Kelemér és Putnok közötti összekötő útra, ezért azt az elhárításig - ami napközben várható - teljes hosszában lezárták. Serényfalva vagy Sajókaza felé lehet kerülni. (2602-es jelű út)

Fotó: 123rf

Ebben a megyében a látástávolság mindössze párszáz méter lesz kedden.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.