Fashion&Beauty

Ha így öltözködsz, 10 kilóval is többnek tűnhetsz

Ne kövesd el ezeket a hibákat.

Erre is figyelni kell

Nemcsak az edzőteremben töltött időn és a kiegyensúlyozott étrenden múlik a tökéletes alak. Hiába a sok odafigyelés, ha az öltözködést elrontod, jó pár plusz kilót magadra pakolhatsz úgy, hogy észre sem veszed. Most három olyan gyakori esetet mutatunk, amikor a legcsinosabb alakból is telt testet csinálunk a rossz ruhaválasztással.

Kerüld ezeket

Ha horizontális mintákkal tarkított nadrágot veszel fel, optikailag tömzsibbé teszed a lábaid, összenyomod őket. Csak függőleges mintázatú darabot ölts magaddal, ha szeretnél eltérni az egyszínűktől.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.