Fashion&Beauty

Szokatlanul normális a Chanel új kollekciója - ezeket te is hordanád

Szokatlan ez a legnagyobb márkáktól.

Van, hogy túl sok

Általában, ha egy világhírű tervező, vagy a piacot uraló legnagyobb márkák új kollekcióval rukkolnak elő, nem éppen a hétköznapi embereknek szólnak a munkák. Többször előfordult már, hogy az utcára hordhatatlan darabokat mutattak be, inkább művészi, mint sem praktikus alkotások születtek. Most azonban a Chanel meglepően emberi ruhákkal készült. A 2021 nyári kollekció tele van elegáns, hordható, kifinomult darabokkal.

Imádjuk

Ez a kedves kis szett minden alkalomra tökéletes lehet, a nadrág pedig amellett, hogy szuperül néz ki, extra kényelmesnek is tűnik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.