Sztárok

Lenyűgözően szép volt Molnár Piroska fiatalon – 75 éves lett a Nemzet Színésze

A művésznő több mint fél évszázada van a pályán.

Legendás színésznő

Molnár Piroska, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ötven éves pályafutása alatt a több mint 200 színpadi szerepe mellett számos klasszikus filmben is feltűnt: emlékezetes alakítást nyújtott az Indul a bakterházban, a Csinibabában, a Meseautóban és a Sorstalanságban, de az elmúlt évek olyan sikerfilmjeiben is, mint a Liza, a rókatündér és a Pappa pia. Bár az év elején úgy nyilatkozott, hogy fizikai állapota miatt nem vállal új szerepeket, szeptemberben két színházi bemutatója is volt, amelyek nem kívánnak nagy fizikai megerőltetést.

A színésznő fiatalkori képeit látva tátva maradt a szánk.

Molnár Piroska a hatvanas évek óta a magyar színház egyik állócsillaga. Élete mindig is a színház körül forgott, saját bevallása szerint nem ért semmi más munkához.
Kattints a további képekért!

A rocklegenda 70. születésnapja alkalmából előástuk a fiatalkori képeit.

Leadfotó: instagram.com/szinhaz.online

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.