Sztárok

Curtis élő adásban válaszolt arra, van-e most barátnője

A válását a közelmúltban bejelentő rapper nem köntörfalazott.

Új életet kezd

Alig pár hete jelentette be Curtis és gyermekének édesanyja, Kriszti, hogy alig egy évvel házasságkötésük után külön utakon folytatják. A válásuk híre még a közelebbi ismerőseiket is meglepte, ugyanis látszólag boldogságban éltek hármasban, gyönyörű kisfiukkal, Doncsival. A közlemény szerint elmúlt egymás iránt a szerelmük, de jó viszonyban váltak szét és a gyermeküket továbbra is közösen nevelik majd.

A rappert azóta az egyik bulvármagazin lesifotósa lekapta egy titokzatos hölgy társaságában, amire Curtis is reagált: legszögezte, hogy szeretné a szerelmi életét megtartani a maga intim szférájában. Most a Sztárban sztár versenynapján, vasárnap este kapta meg újra a kellemetlen kérdést.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.