Fashion&Beauty

Rohamtempóban teheti tönkre az alkohol a bőrödet

Csúnya következményekkel járhat, ha túlzásba viszed a mennyiséget. Nemcsak a sminkben alvás vagy a rossz kemikáliák rontanak arcbőrünkön.

Mérték

Az alkoholról nem állíthatjuk, hogy egészségtelen, hiszen ha valaki normális keretek között, mértékkel fogyasztja, akkor akár még jótékony hatásait is megtapasztalhatja. Az azonban biztos, hogy nem ajánlatos túlzásba vinni. Egyrészt az életvitelünket nagyban nehezítheti, és anyagilag is megterhelő tud lenni, ha sokat költesz rá, másrészt a szépségünk múlhat rajta, ha engedünk a csábításnak, és nem tudunk megálljt parancsolni. Ha nem tudod, hol a határ, örökre búcsút inthetsz a szép, ápolt bőrnek, ugyanis a túlzott alkohol fogyasztás azt sem kíméli.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle