Nagy őszi előrejelzés: ilyen időjárás várható a következő szezonban

Mutatjuk, mire számíthatunk szeptemberben, októberben és novemberben.

Lassan vége a nyárnak

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi egy kicsit úgy érezzük - talán a vírushelyzetnek köszönhetően is -, mintha az idei nyár kvázi elmaradt volna. Persze érthető ez valamilyen szinten, hiszen nem tudtuk magunkat 100 százalékosan elengedni a Covid-19 okozta szituáció következtében, illetve az utazásaink nagy részének is lőttek ebben az évben. Akárhogy is, lassan vége a forró szezonnak, mi pedig szokásunkhoz híven minden évszak végén belenézünk a korai előrejelzésbe - ami az időjárást illeti -, mert kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul a következő pár hónap, jelen esetben az ősz a mostani adatok alapján (melyek természetesen változhatnak menet közben). Mutatjuk, mi várható szeptemberben, októberben és novemberben az AccuWeather szerint.

Nem olyan rég arról írtunk, 2020-ban viszonylag korán köszönt be az ősz, már augusztus végén számolhatunk némi lehűléssel és több csapadékkal. A korai előrejelzés alapján az idei szezon kevés esőt és enyhe időt tartogat.

Lapozz az őszi előrejelzésért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...