Home&Design

Hónapok óta vártak a felhasználók a Facebook újítására - nálad frissült már?

Első körben az iPhone-osoknál, majd Androidon is megjelenik.

Sötét mód

Amióta megjelent a telefonokon az úgynevezett dark mode, azaz sötét mód, nagyon sokan átálltak a fekete/sötétszürke képernyőre. Korábban írtunk cikket azzal kapcsolatban, milyen pozitív egészségügyi hatásai lehetnek a funkciónak, emellett pedig előnye, hogy jól is néz ki. Eddig számos applikáció bevezette már az újítást (köztük például a YouTube, a WhatsApp, az Instagram, a Viber), a Facebook viszont viszonylag sokat várt vele. A közelmúltban hosszú várakozás után frissült a dolog desktopon, mobilos verzióban azonban nem jelent meg a változás - egészen eddig. A fejlesztők bejelentették, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz a sötét külső, első körben az iPhone-osoknál, majd később Androidon is észlelhetővé válik - írja a The Verge.

Egy Matt Navarra nevezetű Twitter-felhasználó bepillantást nyújtott, hogy fest majd az applikáció telefonon ezzel a feketés-szürkés móddal. Akik iPhone-t használnak és frissíthették már a 14-esre az iOS szoftvert, azoknál lehet próbálgatni a megjelenést, elméletileg a 13-as rendszerverzióknál még nem elérhető, de csak napok kérdése.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.