Home&Design

A magyar felhasználók számára is elérhető a Gmail egyik legizgalmasabb újítása

A Google néhány hete kezdett új funkciókat bevezetni a Gmailben. Az egyik legizgalmasabb frissítés immáron számunkra is elérhető.

Idáig kellett böjtölnünk

A Google még májusban jelentette be, hogy számos izgalmas újítást eszközöl napjaink egyik legnépszerűbb és legkeresettebb levelezőjében, a Gmailben. A közönség persze kitörő örömmel fogadta a hírt, viszont sajnos a magyar felhasználók nem élvezhették azonnal a vadonatúj funkciók áldásos hatását. Egészen mostanáig kellett böjtölnünk, ám immáron megtört a jég: a Gmail egyik pazar újítása végre idehaza is elérhető.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...