Home&Design

Gyanús hangok jöttek a nappaliból éjszaka, sokkolta a nőt, mi okozza

Először nem vette komolyan, aztán olyan történt, amire nem számított.

Nem könnyű észrevenni

A Distractyfy számolt be róla, hogy egyik olvasójuk egy különös történetet osztott meg velük. A lány egyedül lakik, a garzonjának bejáratát üzletek és pubok veszik körül, így annyira nem feltűnő a járókelők számára, hogy egy lakóház is található ott. Ha valaki bejut a bejárati ajtón, egyből a három lakáshoz ér, emiatt a nő arról számolt be, sokszor aggódott amiatt, hogy egyszer váratlan látogatókkal találkozik majd a lépcsőházban, esetleg a saját lakásában.

éjszaka, történet, hangok, nappali, lakás, konyha

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...
Egészség
Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.