Home&Design

Ez az 5 kés egyetlen konyhából sem hiányozhat

Nem kell számtalan kés, elég ha ez az 5 darab megvan otthon.

Konyhánk egyik legfontosabb kelléke

Legyen az ember szakács vagy lelkes amatőr, jó késre mindenkinek szüksége van. Azonban mielőtt csomó pénzt költenénk egy késkészletre, érdemes utána járnunk, melyek azok, amikre ténylegesen szükségünk lehet. Minden háziasszony tudja, hogy a minőségi konyhakések minden étel elkészítéséhez alapvető segítséget nyújtanak, így nem mindegy, melyikre esik a végső választás. Nem csoda, hiszen egy igényes kés a konyhában felbecsülhetetlen segédeszköz.

Ezekre lesz szükséged

Általános darab Mivel a legtöbb dologra megfelelő a nem specifikus, hagyományos kés, ezt fogod a legtöbbször használni. Éppen ezért, megéri, hogy ez a darab tényleg egy beruházás legyen. Jellemzői a széles, hegyes, ívelt penge, éle többnyire egyenes élszalagú, 13-18 cm között szinte minden méretben kapható.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.