Sztárok

Gianni gyönyörű közös képet osztott meg Debreczeni Zitával a házassági évfordulójukon

A házaspár három évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent.

Nagy a boldogság

Madarat lehetne fogatni az örömtől Giannival és feleségével, Debreczeni Zitával, akik néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy idén megszületik első közös gyermekük. A sztárpárnak már régi vágya volt a családalapítás, de a baba megváratta őket, annál nagyobb volt a boldogságuk, mikor kiderült, hogy gyarapodhat családjuk. Gianni már hetek óta csak Mamma Zitának hívja szerelmét, aki sugárzóan szép kismamaként is.

Az olasz üzletembernek és modell nejének nyáron fog megszületni a kisfia, előtte azonban minden pillanatot megragadnak a kétszemélyes romantikára, tegnap például a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték. Zita nem akármilyen vallomást kapott a férjétől.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Létezik olyan, hogy tökéletes időpont a szexre? Nos, a kutatók szerint igen, sőt, percre pontosan meg tudják mondani!
Lifestyle
Szeretnéd, hogy a gondosan elültetett muskátlik egész nyáron megállás nélkül virágozzanak? Egy könnyen beszerezhető hozzávalóra lesz csupán szükséged.
Fashion&Beauty
Az arcszérumok sokak számára még rejtélyesek lehetnek, pedig ezek a könnyű, koncentrált formulák hatékony megoldást nyújthatnak különböző bőrproblémákra. Az viszont persze egyáltalán nem mindegy,...