Sztárok

Köllő Babett örömmel vetkőzne, de lássuk, mit szól az ötlethez a férje

A Feleségek luxuskivitelben sztárja negyvenen túl is csúcsformában van.

Nincs miért szégyenkeznie

A 41 esztendős Köllő Babettnek nincs miért szégyenkeznie, a Feleségek luxuskivitelben című reality-vel országos hírnévre szert tett színésznő ugyanis még mindig olyan külsővel rendelkezik, melyet bármelyik huszonéves megirigyelhetne. A gyönyörű sztár pedig tudatában is van káprázatos vonzerejének, és amíg csak teheti, szívesen tárja közszemlére hibátlan testét. A híresség az utóbbi időben azon is eltűnődött, mi lenne, ha ledobná a textilt - férje azonban nem lelkesedik túlzottan az ötletért. Köllő Babett a Borsnak mesélt arról, miért is fűti még negyvenen túl is a kitárulkozásvágy.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.
Lifestyle
A kicsik fejlődése során az úgynevezett nagymozgásoknak és a finommotorikának egyaránt kulcsszerepe van, hiszen ezek alapozzák meg a gyerekek mozgáskoordinációját és izmaik összehangolt működését. De...
Home&Design
Bár rengeteg meglepő belsőépítészeti trendnek lehettünk tanúi az elmúlt időszakban, el sem hiszed majd, mely szín fogja uralni idén a fürdőszobákat!