Fashion&Beauty

Gólyahír! Megszületett a gyönyörű modell gyermeke!

Csodaszép nevet kapott.

Anya

Már háromszoros anyukának mondhatja magát, pedig még mindig roppant fiatal: Miranda Kerr első gyereke már kilenc éves, Orlando Bloom az édesapja. A Victoria's Secret modellje ezt követően a SnapChat alapítójának, Evan Spiegelnek párja lett, akivel tavaly májusban született meg első közös gyermekük. Nem is csoda, hogy az egész világ meglepődött, amikor alig fél éve egy díjátadón ismét kerekedő pocakkal jelent meg. Most egy Instagram-bejegyzésben kürtölte világgá az örömét, harmadik csemetéje, egészen pontosan kisfia is megérkezett. A pici a Myles nevet kapta szüleitől.

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.